Pa de remolatxa i llavors de lli

IMG_20160618_135607

Ingredients:

  • 1 remolatxa cuïta
  • 500 g de farina de força
  • 180 ml d’aigua
  • 2 cullerada de sal
  • 2 claus triturats
  • Un grapat de llavors de lli daurat
  • 1 sobre de llevat
  • 1 cullerada d’oli d’oliva

1 Mesclem la farina, el llevat, la sal, les llavors, els claus triturats i la remolatxa cuïta i triturada en un bol.

2 Fem un forat al mitg i fiquem l’aigua i l’oli i continuem mesclant.

3 Col.loquem la masa sobre la taula i amasem 15 minuts, (amb panificadora 5 minuts).

4 Fiquem la masa al forn apagat i deixem reposar durant 90 minuts.

5 Tornem a amasar durant un parell de minuts i deixem reposar  30 minuts.

6 Precalentar el forn 220 graus.

7 Fiquem la masa al forn durant 20 minuts a aquesta temperatura.

8 Baixem la temperatura a 180 altres 20 minuts.

9 Treure del forn i deixar refredar sobre la reixeta del forn.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s