Qui som

Besòs Verds som cooperativa de consum agroecològic ubicada al Casal de Barri del Besòs, al carrer Cristobal de Moura, 232 de Barcelona.

En formem part un grup de veïnes i veïns del barri que ens hem unit amb l’objectiu de consumir productes de qualitat, ecològics i obtinguts directament del productor.

Què pretenem?

La cooperativa, a banda de ser un exemple d’un altre model de consum, també vol ser un espai de compromís amb el barri: canviant els nostres hàbits de consum podem millorar la nostra alimentació, la nostra salut, el nostre benestar…, però també estem incidint en la realitat que ens envolta.

Busquem que la nostra activitat també reverteixi en positiu al barri del Besòs, participant activament del teixit associatiu del barri i incidint en aquesta realitat.

Com ens organitzem?

Actualment rebem les cistelles amb verdura, fruita i ous de les nostres úniques proveïdores, les “Tres Quarteres” (http://www.tresquarteres.cat/). El punt de recollida és al Casal de Barri Besòs cada dimecres entre 15 i 18 h. En cas de no poder venir algun dimecres, la cistella es guardarà fins al dia següent al matí.

L’espai del punt de recollida cal que es deixi endreçat i net; ja que és compartit amb altres entitats del barri i acull diferents tipus d’activitats. Per poder ajustar la producció a la demanda, es demana la permanència 1 any formant part de la cooperativa. Hi ha tres tipus de cistella que ja venen preparades pel proveïdor: gran (per a unes quatre persones), mitjana i petita (dues persones). Per tal que les proveïdores puguin fer una previsió a mitjà termini, cal intentar ser constants en la comanda (no anar fent variacions de cistella cada mes; i en cas que es vulgui fer, caldrà avisar els proveïdors amb antelació i a través de la persona responsable de les comandes).

Preus de les cistelles:

  • Cistella Petita 9,00 €
  • Cistella Mitjana 13,50 €
  • Cistella Familiar 19,00 €
  • Fruita 5,20 €
  • Ous (12 u) 4,60 €

Cada últim dimecres de mes a les 18:30 h. hi ha l’assemblea, que és l’espai de discussió i de presa de decisions de la Cooperativa.

Vols formar part de Besòs Verds?, contacta’ns a besosverds@gmail.com o passa pel Casal de Barri Besòs l’últim dimecres de mes a l’assemblea!

Casal de Barri Besòs: C. Cristóbal de Moura, 232 Barcelona

 

logo besos verds

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s